Af hvilken årsag er anvendelsen af navneskilte meget in…

Jeg er stor entusiast, når det handler om cykling. Og derfor er det uden overdrivelse helt centralt at cykle på en den optimale cykel. Jeg skal selv i færd med at bestille en ny, og af denne grund kigger jeg på diverse dame- og herrecykler [http://outlet-cykler.dk/cykler/herrecykler] foruden specielt en såkdalt ’Principa cykel’. Faktisk er en Raleigh Classic , http://outlet-cykler.dk/raleigh-classic-2967, desuden med i mine overvejelser. Det bedste ved Principa cykler er nok, at denne producent står bag handcrafted aluminiums cykler, som bliver lavet her i landet. Jeg er ikke sikker på adskillige ting. Dels mærket om det skal ende med en Principa cykel eller Raleigh Classic? Og skal jeg finde min nye cykel imellem damecykler , http://outlet-cykler.dk/cykler/damecykler, eller herrecykler? Det er selvfølgelig mere piget at cykle på en cykel uden stang, og ydermere rummer damecykler den fordel, at her ser det naturligt ud med en cykelkurv. Men på den anden side er herrecykler i større grad solide i stellet, og der eksisterer en stor gruppe af herrecykler på cykelmarkedet.

Skal jeg udvælge min nye, tohjulede ven mellem damecykler, er Raleigh Classic et rigtig ideelt valg. Eksempelvis cyklen, der hedder Raleigh Classic Lady, der er en virkelig klassisk damecykel. Den er tillokkende i kraft af at være elegant og uden for meget teknik, som påkræver en stor del vedligeholdelse. En cykel som Raleigh Classic består af et alu stel, ca. 7 gear, som er indvendige samt V-bremse ved fordækket + almindelig bremse ved bagtil.

Brandet Principa Cykler må beskrives som en noget anderledes gruppe herrecykler samt damecykler. En god Principa Cykel kan oftest være en super funktionel racing cykel. Principa er sådan set et landskendt dansk cykelmærke i forhold til racercykler + mountainbike. Principa Cykler er kendt for imponerende cykelegenskaber og lille tyngde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.