Anbefalinger om gener ved at bruge træ pallerammer og europaller og at gå efter plastpaller som alternativ

Jeg anvender som alle andre europaller (http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller/europaller-1200x800mm.aspx) og pallerammer (http://www.dtemballage.dk/produktinformation/pallerammer.aspx) til at skabe en udendørs siddeplads, et højbed eller måske en seng. Sådan nogle europaller og pallerammer er nemme at frembringe sofaer, tv-møbel eller småborde ud af.

Særligt må jeg I anvender plastpaller (http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller.aspx) hvis I har tanker om at tilrettelægge grøntsagsbede. Det er ikk lige til at få viden om, hvad træet til europaller og pallerammer er imprægneret med, og deraf er dine hjemmedyrkede økologiske krydderurter, jordbær og grøntsager sørme ik særligt økologiske mere. Det skal undgås.

Europaller og pallerammer af træ er så mest charmerende. Men hold øje med, at de oprindelige europaller kan være imprægneret med kemi. Med plastpaller i stedet vil du slippe for, at de pallerammer og europaller damper skadelige stoffer indenfor.

Kast jer endelig ud i at benytte pallerammer, europaller og plastpaller. Men overvej lige at anvende et alternativ til de sundhedsskadelige europaller, i det tilfælde at benytte dem som bed til fødevarer eller benytte dem inde i huset. Plastpaller er optimale ,hvis det er dit behov. Er I ikk til plastpaller, så kan man købe pallerammer og europaller kaldet EUR, hvilket ikke er behandlede. !

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.