At vælge book standup eller book livemusik – Praktiske mig er ansvarlig for book underholdning ved bookingbureau

Et par uger siden valgte jeg at være en del af udvalget for fest for den ankommende fælles fest på jobbet. Efterhånden har jeg så fået ansvarlighed omkring at kontakte et bookingbureau , www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik, der vil fremstøve et nummer, som ska’ oplive vi kolleger under aftenstunden. Vi spiller boldspil hen over dagen, men senere på aftenen står den på ”book underholdning (www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning)” af et eller andet godt ved et bookingbureau. Jeg burde vælge nu.

Heldigvis findes der ik nogen kolleger, der har bemærkelsesværdige overbevisninger om hverken det ene eller andet vedr. book underholdning. Det kommer sandsynligvis an på, hvilke acts dette bookingbureau kan oplyse som at der er ledig på dagen. Og naturligvis tillige hvad book underholdning af standup versus livemusik kræver i betaling.

Jeg udspørger festudvalgets øvrige mennesker, om deres holdning til book underholdning. Men nogle siger book livemusik , www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer, , og andre går efter book standup. Jeg inviterede de øvrige medlemmer votere om book standup eller book livemusik og I har sandsynligvis gættet det. Vi er 9 i alt i festudvalget og klart nok lander der samme antal stemmer på book livemusik og book standup. Deraf følgende skal jeg på egen hånd vælge når jeg skal snakke med det bookingbureau, jeg har udset mig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.