Begejstr med nytænkende vandkunst

For nylig da mit firma fik et større hovedsæde, besluttede vi os for at gøre noget ud over det sædvanlige og bruge penge på imponerende rammer med innovativ vandkunst både indendørs og udendørs. Tankerne var imidlertid utallige. Det var derfor udslagsgivende for os at hyre en leverandør, der ikke alene havde viljen til at bygge en fontæne eller et spejlbassin. Det var endvidere udslagsgivende for mit firma, at de ikke bare leverede uoriginalt vandplaskeri.

Slutresultatet er virkelig unikt. Vores hovedsæde er nu fuldendt med en vestibule med et smukt spejlbassin, som resultatet af habil sparring samt en etableringsproces, som blev ført ud i livet som planlagt. Vores spejlbassin er ydermere anlagt som en trappe, så det er ført langs trappen op til 4. etage. Sagt på anden vis; et mesterstykke af et spejlbassin, som der uden tvivl får mange rosende ord med på vejen.

Der er tillige kommet vandkunst så hatten passer foran hovedindgangen. Det drejer sig nemlig om et af de der interaktive springvand, hvor vandet tilpasser sig efter omgivelsernes bevægelser. Midt i springvandet er der indbygget en en specialdesignet fontæne, som der harmonerer på fornemmeste vis med domicilets arkitektur. Derfor vil vi på det grundlag uden tvivl gøre os til talsmænd for vores leverandør, i det tilfælde dit virksomhed også har planer om at anskaffe vandkunst ud over det sædvanlige.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>