Beskadiget forside på iPhone – i denne uge skal jeg erhverve undertegnede skærmbeskyttelse købt i panserglas iphone

Så indtrådte ulykkestilfældet en gang til. Kamma plus jeg ville lige hygge os med et styks selfie i buslinje 150s retur efter sing star aften hos Nikolaj, og ud af hænderne ryger selvfølgelig min smartphone (der var uden skærmbeskyttelse af panzerglass). Endvidere taber jeg ik kun min iphone. Nej nej min smartphone mødte glasset med skærmen lige ned. Vi sukkede begge to. Min veninde tog iPhone 3. Ak nej telefonen op & skærmglasset var ganske enkelt smadret, for min mobil ik’ var med skærmbeskyttelse. Vidste I, at du nemt kan erhverve durabelt skærmbeskyttelse lavet af panzerglass/panserglas » pavoscreen.dk/panserglas, til iphone? Ps. staveplade kræves til panzerglass/panserglas til iphone? Det tænkte jeg ikke, at man ku’ gøre, meen undertegnede har nu erhvervet mig skærmbeskyttelse lavet af panserglas til iphone. min nye tlf skulle ankomme med pakkemanden fredag.

Jeg ku’ naturligvis researche en smule om reparation tlf, meen lille jeg foretrækker at købe et styks ny panserglas iphone » pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone,, da min sidste smartphone lille jeg besad var faktisk en 3’er (blottet for skærmbeskyttelse). Derfor er et stk dugfrisk mobil og panserglas til iphone vil nok være en virkelig fornuftig fremtidsinvestering, bl. andet fordi jeg om nogle uger tager til Oslo og studere hvor jeg foretrækker at ku’ være med i alt på en ny iPhone klistret ind i panzerglass skærmbeskyttelse.

Smarte mig fandt og bestilte iPhone 3 på en hjemmeside der sælger professionelt pazerglass til skærmbeskyttelse. Undertegnede tænkte bestemt ikke, at man kan skaffe panserglas til iphone. Det skulle være hundrede % usynligt og fint og desuden ka’ den skærmbeskyttelse af panzerglass sikre, at jeg enkelt kan opholde min smarte smartphone i lomme med med diverse værktøj eller nøgler uden gammelt cover til at beskytte.

Så jeg er intet mindre end hujende begejstret pgra sådan en erhvervelse af skærmbeskyttelse udført i panzerglass/panserglas til iphone mobil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.