Bilen fik et stenslag i dens forrude

Her den anden dag kørte jeg på vejen, og uventet var der et stenslag på min bils forrude. Jeg blev rimelig hidsig, af den grund at jeg næsten lige har fået min bil repareret, men endnu en gang skal jeg have det. Det tager dog glædeligvis ej så længe, blot omkring en tredive minutters tid. Jeg tror ydermere, at jeg har en bilforsikring, der inkluderer glasskader, men jeg er i tvivl, derfor skal jeg lige spørge min kæreste. Det vil hvorom alting er sige, at udbedringen af det omtalte stenslag i bilens forrude bliver gratis, undtagen hvis vi bliver nødt til at skille os af med en sum penge til forsikringen for selvrisikoen. Stenslaget kræver muligvis en udskiftning af hele bilruden, for det er nemlig et temmelig stort stenslag. Jeg håber det ikke, af den grund at det antageligvis vil komme til at tage længere tid, og det bliver også dyrere for os, altså hvis vi selv kommer til at betale for det. Egentlig synes jeg, at der let kommer stenslag på min bils forrude. Er det muligt at have en forrude, som er mere sart end andre forruder? Jeg er ej specielt god til biler, har I antageligvis allerede forstået, men biler er altså også mest mænds hobby og ikke kvinders, så jeg er undskyldt. Jeg går mest op i, om bilen er flot.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>