Bløde flødekarameller og frugtkarameller med hindbær eller jordbær givet som overraskelsesgaver

mine søde og opmærksomme veninder kender til, hvordan undertegnede er ganske begejstret for bløde flødekarameller - karamelleriet.myshopify.com/collections/karameller, - karamelleriet.myshopify.com, samt frugtkarameller - karamelleriet.myshopify.com/products/frugt-karameller, der smager af passionsfrugt, jordbær eller hindbær. Vennerne forærede mig derfor et styk mængde velsmagende flødekarameller + en kogebog, så undertegnede selv kan lærer at lave bløde flødekarameller og frugtkarameller i gave.

Undertegnede kan altså ikke prale med at være en stor kok og jeg tilbereder når sandheden skal frem de samme ti-femten retter fra dag til dag. Men så fremt jeg blot eksperimenterer og lærer det lidt på rutinen så er undertegnede fortrøstningsfuld omkring foretagendet med frugtkarameller og flødekarameller. Så er spørgsmålet, hvor mange bløde flødekarameller og frugtkarameller der må skabes så jeg kan kreere dem uden opskrift.

Det kunne tænkes at undertegnede ender med at lave egenproducerede flødekarameller og frugtkarameller som ekstragaver retur til mine veninder. Sikke en overraskelse. Måske indhøster gavmilde mig kogebøger indeholdende appetitvækkende søde ting i fødselsdagsgaver. Det er ikke utænkeligt. Ideen om hjemmeskabte bløde flødekarameller og/eller frugtkarameller til værtindegaver ganske god. Mine veninder påskønner når man donerer hjemmegjorte ting, og flertallet kan lide flødekarameller. Så et det altid muligt at kreere med mynte og lakrids plus frugtkarameller til mig selv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.