Boligudlejning/udlejning af bolig/find lejebolig

Jeg vil gerne flytte hjemme fra mit pigeværelse og jeg hælder mere til tanken om boligudlejning i modsætning til eje en beskeden andelsbolig. Med udlejning af bolig bli’r jeg min egen herre, + jeg kan flytte straks jeg vil, når det er tid til at starte projekt find lejebolig og flyt til ny by, hvis jeg fx drømmer om at på universitetet eller hvis det skulle ske at jeg vælger drømmekæresten der har sit liv i en anden landsdel.Min moster residerer lige nu i en andelsbolig og rejser langt over to timer dag ud og dag ind, som følge af at hun ikke kan få den solgt. Det er blandt andet en forklaring på hvordan jeg helst vil have udlejning af bolig og begyndte min Find Lejebolig gennemsøgning. Jeg har ikke de store ideer om, hvor jeg kommer til at læse, eller hvilket sted jeg ønsker at leve hvis vi tænker fire til fem frem i tiden. Derfor er udlejning af bolig bedre for mig frem for at rykke i en fast bolig.

Undertegnede er begyndt at google boligudlejning, udlejning af bolig & lignende søgeord, for jeg ser virkelig frem til at rykke mit lille værelse når min eksamen er overstået. Ideen om Find Lejebolig er egentligt min egen idé. Jeg søger efter udlejning af bolig, i mens søde far argumenterer for en andel til forældrekøb. Daddy er vidst blevet forsikret af rådgiveren i banken. Men i så fald er det jo bedst at være fastlagt på, i hvilket område jeg vil leve de kommende år. Sammenlignet med udlejning af bolig, så vil at rykke i lejlighed, såfremt den unge ikke bliver glad for boligen mindst 48 måneder. Og så mange år ud i fremtiden aner undertegnede sandelig ik’, hvor jeg er. Måske ønsker jeg at læse i Skanderborg og søge boligudlejning tæt på. Det kan tillige ske at jeg foretrækker på en uddannelse, det er bedst at jeg find lejebolig og læser dér.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.