Brormand ska’ jobbe med gas cylinder, lister, stropper og gummilister

Storebroderen starter på en arbejdsplads, hvor der forhandles lister , http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/u-lister-m-boerster/, , gas cylinder , http://www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre/, , stropper & gummilister , http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/, . Og som I garanteret for længst ka’ antage, så forstår jeg ikk en fis omkring gas cylinder, stropper, lister & gummilister. Altså … stropper kan i min verden for eksempel sidde i s-bussen, som vi ka’ holde fast i, eller i min jakke, så den kan hænge. Imens gummilister er sådan noget med at lister i for eksempel badet.

Gummilister, stropper, lister og gas cylinder som fagområde er uvant for søsteren her. Min bror og jeg taler ganske ofte arbejdsrelateret, så jeg ser frem til, hvilken info Villas vil forklare om gummilister, stropper, gas cylinder & lister.

En gas cylinder kan såvel benyttes til drivhuse, køkkenlåger og kontorstole, beretter broren. Udover at du som en slags fjeder, så ved moi ik helt, hvordan den slags gas cylinder konkret kan benyttes. Stropper af gummi tror jeg kan benyttes til lastbiler, trailere og presenninger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.