Clinique mascara, neglelak og min øjenbrynsblyant ligger i min toilettaske

Min kosmetikpung er meget sparsom, når jeg og veninderne sammenligner. Jeg nøjes med neglelak [http://www.cleanskin.dk/collections/neglelak], min elskede Clinique mascara [http://www.cleanskin.dk/collections/clinique] og øjenbrynsblyant [http://www.cleanskin.dk/collections/honeypot], hvor pigerne holder af hårstylingprodukter, pudder, læbestift og foundation.

Clinique mascara er blandt de få mascaraer som jeg kan benytte uden at min allergi slår ud. Så det er rigtig perfekti at jeg stødte på den. Min Clinique mascara kommer nok til at være part af undertegnedes hverdags rutine i årene fremover.

Min øjenbrynsblyant vurderer jeg er optimalt til mig og min rødblonde hårpragt. Mine bryn er fra naturens side er meget blege og de bleger nærmest væk om sommeren. Med rigtig øjenbrynsblyant og min Clinique mascara påfører mig karakter til mit ansigt. . Det det giver virkelig farve og karakter til mit ansigt efter at jeg påbegyndte at anvende øjenbrynsblyant. Min øjenbrynsblyant er forresten fra Annemarie Börlind. Super god.

Neglelak har jeg i måneder benyttet uden at mærke noget til allergien. Skønt. Jeg er stor fan af neglelak og at finde kulører så lakken stemmer overens med mine farver i tøjet. Fx vælger jeg neglelak i skarp rød eller gul, såfremt jeg ellers bare bærer gråt og sort. Eller neglelak i muntre pasteller, hvis jeg er i en af mine forårs kjoler. Der supplerer neglelak med et hurtigt pust af farve.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.