De der nye former for høreapparater – er de gode…?

Det er ik’ super rart at skulle kæmpe mod en kronisk lidelse, dét ka’ jeg tilslutte mig. Jeg har nemlig Odense Universitetshospitals bevingede ord på, at jeg har udviklet tinnitus!! Jeg har i lang tid haft en vedvarende susen for ørene!! Pludselig forandrede det sig til at være en en vedvarende hyletone i stedet for… & der blev jeg faktisk rigtig skræmt… Af den årsag, at jeg havde hørt nogle horrible historier om, hvor virkelig meget ældre mennesker m tinnitus lider i det stille. Jeg havde fået forklaret, at syge mennesker m tinnitus til at begynde med nærmest bliver skøre!!! & jeg kan vildt meget forstår den beskrivelse af situationens karakter i begyndelsen af sygdomsforløbet! I begyndelsen var jeg ligeledes nær ved at blive skør. Men jeg må alligevel pege på, at mit hoved med tidens gang blev virkelig meget bedre. I dag kan jeg ha’ et overvejende almindeligt liv med min tinnitus sygdom. Jeg mener, at det egentlig ka’ forklares ved, at, man lærer at abstrahere fra sin tinnitus… Det betyder jo ikke, at jeg ik bemærker min tinnitus, men det har den betydning, at jeg i perioder formår at glemme min tinnitus…

Min gamle klassekammerat har givet mig det tip, at utallige personer der har fået konstateret tinnitus er blevet glade for et høreapparat…! Det blev selvfølgelig fuldstændig pointeret, at det overhovedet ikke er samtlige patienter m tinnitus, der får glæde af et høreapparat…! Men i vildt mange tilfælde kan et høreapparat afhjælpe de forsk. gener, som tinnitus giver… Jeg har af den grund lagt mig fast på at afprøve et høreapparat på min egen krop… Jeg har således besøgt en virksomhed, der forstår sig på høreapparater, udviklet til folk der lider af tinnitus. Jeg er helt vildt spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig er i stand til at afhjælpe mine gener! Jeg har førhen været i behandling hos ”alternative” behandlere for at blive klogere på, om de var i stand til at hjælpe mig, men beklageligvis uden nogen som helst forandringer. Så jeg håber virkelig, at et høreapparat ka’ hjælpe mig! For jeg er ved at blive utålmodig!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.