Den splinternye kæreste jobber med kontraventil, væske luftdyse, spray teknik og luft dyser

Jer af mine læsere, der har fulgt mig de sidste uger har sikkert nok set, hvordan undertegnede opstøvede et styk ny filejs. Tidligere har jeg været kæreste med div. mænd fra akademikere og en pædagog til en vinduespudser, og i de her dage har forelskede jeg hittet mig et styk kæreste, som jobber med af væske luftdyse - mt-spray.dk/luftdyser, , spray teknik - mt-spray.dk, , kontraventil og luft dyser - mt-spray.dk/luftdyser, . Nææh emnet er bestemt ik et arbejdsområde, moi kendte til i forvejen. Efter et par uger har jeg viden om for eksempel spray teknik og luft dyser. Det kan man bare se.

Stefan arbejder i en virksomhed, som har nationens største sortiment af dyser. Smart nok. Selv ved jeg intet om spray teknik, kontraventil, luft dyser og væske luftdyse, men vidensbegærlige jeg har blevet klogeret på, at den slags bli’r brugt i industrivirksomheder og at såkaldte luft dyser eller en specifik væske luftdyse kan give nogle pæne sparede omkostninger. Jeg finder det egentligt vældigt spændende at blive klogere på den slags som luft dyser, væske luftdyse, spray teknik og kontraventil .

Fra tide til anden tager han opgaver med sig hjem og belyser hist og pist omkring spray teknik, luft dyser, kontraventil og væske luftdyse. Eller kæresten skal lige gøre eftermiddagens bestillinger af kontraventil eller luft dyser ordnet. Langt størstedelen af aftenerne kan arbejdet med kontraventil, væske luftdyse, luft dyser og spray teknik være inden for arbejdstiden og lægger sin interesse på hans kæreste og vores fælles interesser, i tiden når manden er hos mig. Det værdsætter jeg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.