Der fremstilles en masse forskellige havetrampoliner, både mønster plus størrelser: men af størst betydning bliver med sikkerhed et sikkerhedsnet

Hvad gør du ikke for at glæde dine børn? I mandags brugte jeg penge på en trampolin {www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx} som gave til min datter, fordi det var hendes fødselsdag. Efter min mening er trampoliner uden net uansvarligt at anskaffe til børn, især yngre børn. Jeg har brugt penge på den til hende som gave, eftersom at hun går til springgymnastik, og hun har i lang tid godt kunnet tænke sig en trampolin, plus så gerne ville have den.

Jeg anskaffede den største størrelse havetrampolin, som der var, så min datter kan øve spring på trampolinen, men mange varierende størrelser af havetrampoliner {www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html} fandtes der. Yderst begejstret for sin nye havetrampolin er min datter, og på grund af det hopper hun og øver spring på den hver dag. Den trampolin, som jeg anskaffede, koster rimelig meget, men jeg har sparet op til hendes gave i lang tid, så jeg havde glædeligvis råd til at anskaffe den. Jeg måtte dog give flere penge for at få en trampolin, som var udstyret med et sikkerhedsnet omkring, men det gjorde jeg da gerne, sådan så min datter ikke kommer til at falde af og slå sig. Jeg kan godt foreslå den til andre forældre, hvis børn gerne vil have en trampolin i gave, for jeg synes helt klart, at trampolinen har været og stadig er det hele værd. Tillige har hun haft besøg af adskillige venner plus veninder, som har hoppet på den, og de har det særdeles sjovt, idet de hopper sammen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.