Det betegnes som tidsspild at bruge medarbejdere på en ting, som en frankeringsmaskine pris kan klare på ingen tid

Jeg føler mig egentlig meget færdig med dette, fordi hver eneste dag sidder jeg her og folder papirer sammen, lægger papirerne i kuverter plus finder porto i flere arbejdstimer. Før afdelingen begyndte at tredoble vores breve, var det nu et hyggeligt arbejde, fordi jeg er nemlig ansat som personlig assistent. Jeg får egentlig ikke overskud til andet end at ordne post, så jeg har besluttet mig at kræve, at firmaet køber et par apparater, som er i stand til at ordne opgaverne for os. Jeg har fået fortalt, at falsemaskiner - http://danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner – bliver en praktisk investering, for de ordner falsningen effektivt og på ingen tid. Vha. falsemaskiner slipper man samtidig for skæve sammenfoldninger samt fingermærker på papirerne, hvilket jo virker rigtig grimt.

Desuden ved jeg, at man kan finde en frankeringsservice - http://danastar.dk/mere_info/frankeringsservice – , der er i stand til at frankere breve med live priser, sådan at jeg aldrig behøver bekymre mig om, om vores breve egentlig har korrekt frankering eller ej. Der bliver rigtig mange udgifter at undgå for firmaet, for en frankeringsservice er desuden en del mindre dyrt end at anvende frimærker. Pga. at jeg ej skal løbe ud for at skaffe frimærker flere gange hver uge, opsparer firmaet samtidig selvfølgelig en masse timer. Vha. en frankeringsmaskine pris - http://danastar.dk/mere_info/frankeringsmaskine_pris – undgår jeg oveni at holde regnskab over alle omkostningerne, for det hele vil blive udregnet i min frankeringsservice.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.