Det er ik for ingen ting, at tenga er blevet et interessant stykke sex legetøj…

Jeg er klar over, at der er ekstremt mange kærestepar, der bliver nødt til at kæmpe for at blive sammen. Vi har for travlt med diverse pligter til, at der er tid til intimitet i dagligdagen. & som en følge af denne kendsgerning er der helt enormt mange forhold, som ej klarer sig. Jeg er overbevist om, at den mest meningsfulde løsning på denne problematik er kærtegn og kys. At man vælger at bruge tid på at være sammen som par. Jeg har af den grund i sinde at iværksætte en butik, der skal være forhandler af sexlegetøj såsom we vibe » http://www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html,, en penispumpe » http://www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html, og tenga » http://www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html,. Min tanke er, at voksen legetøj som eksempelvis we vibe, en penispumpe og tenga kan hjælpe forskellige par til at finde hinanden igen, og derved undgå, at de ender deres kæresteforhold. For jeg føler, at det er så frygtelig depressivt, at skilsmisse raten er så høj i Europa. Jeg er uhelbredelig romantiker og tror på den eneste ene. Og jeg tror på, at det er de små detaljer i hverdagen, som gør forskellen!

Igennem mange år har jeg levet sammen med den samme smukke kone. Så jeg begriber udmærket at man oplever, at forelskelsens molekyler forsvinder og hverdagens virkeligheder overdøver alt andet. Men jeg ved også, at man sammen aktivt kan gøre en hel del selv for at få nærheden tilbage. Dét kan man for eks. gøre gennem sexlegetøj som for eks. we vibe, en penispumpe & tenga. We vibe, en penispumpe & tenga er blot få eksempler på sex legetøj, der findes enormt mange forskellige produkter. Det absolut vigtigste er, at man som par i fællesskab finder lige nøjagtig dét, man ved, passer til en. Mit højeste ønske er at udsmykke min shop på den måde, at besøget i sig selv er en oplevelse… Min forestilling er, at man kan komme på besøg sammen i min forretning, og dele en aften sammen som par. Denne oplevelse skal på den måde være med til at bringe det pågældende par tættere sammen. Jeg tror nemlig hyppigt, at det kan være sådanne fælles oplevelser, der gør, at ægteskabet ikke dør…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.