Det er meget snart tid til en kvali slibning af familieøsen.

Gennem utallige år har jeg brugt al min tid på min egen forretning. I al den tid jeg kan mindes, har egen butik været en kolossal fantaseren for mig. Det har altid fascineret mig at være virksomhedsejer. Jeg har været underlagt en uhyggelig start på livet, & jeg er af den overbevisning, muligvis, at dét er baggrunden for, at jeg nu må sande, at jeg har et absurd stort behov for at opretholde min independens. Der fandtes ik en forældre til at forberede mig på livets møje. Forretningen videresælger ting til huset, bla. et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue & en plastdør til, hvor den er behøvet. Jeg ønsker bønfaldende, at min butik vedbliver at være vellykket.

Jeg er uovertruffen til at rådgive kunder, & lige så snart, at de er på udkig efter et bestemt plastvindue, en speciel type solarlux, en herlig vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en brugbar plastdør, er jeg parat med min bedste vejledning. Jeg har interesse i, at et visit til min butik bestemt skal være en hjertelig oplevelse. Bestemt er jeg også optaget af, at de handlende rent faktisk køber det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, der alle er en del af mit udvalg. Men som det mest essentielle begærer jeg et forhold til mine købere. Jeg er bevidst om, at det adskillige gange resulterer i, at virksomheden kører med avance. Jeg brænder for min forretning, og for at iværksætter, & bevise for alle dem, som forrådte mig, at jeg er værdifuld. Samtidig efterstræber jeg, at hjælpe kunderne med at vælge det helt perfekte plastvindue og solarlux, og købe dén vinterhave, de altid har fantaseret om, det perfekte pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der de altid har drømt om. Jeg holder af at hjælpe mennesker, evt. kan det forklares med, at jeg som følge af min barndom ved, hvor essentielt det er, at vi mennesker hjælper hinanden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.