Efterskole teater er noget som vores datter er allermest glad for.

Det just kommende år kommer til at være særdeles svært – vores herlige datter tager på efterskole! Efterskoleopholdet er noget hun har tænkt på længe. Men det er sikkert og vist, at jeg også er helt overbevist om, at det at spendere et år på efterskole er en fantastisk ide!! Vores teenage datter har desværre i adskillige år været låst fast i en afsindig dum folkeskole-klasse, hvor der har udspillet sig tonsvis af fjendskab og mobning. Det er ik’ udelukkende vores datter, at det er rettet direkte mod, men den konstante mobning har forårsaget en virkelig dårlig stemning og omgangstone… Og jeg er helt overbevist om, at det er noget godt, at hun tager væk fra det miljø. Hun vil gerne gå på en efterskole sjælland! Det har hun valgt, af den grund at det er et lille stykke væk fra hendes søde forældre!! Men samtidig ik´ så langt væk, at det tager et halvt år at tage hjem på weekend… Hun går enormt meget op i klassisk dans, så vi er på udkig efter en efterskole, hvor de tilbyder efterskole dans! Hun har danset siden hun var en lille pige, & har altid holdt af at være på. Af den årsag vil hun således gerne opspore en efterskole, hvor de tilbyder, at man kan udføre efterskole teater!

Både min mand og jeg har den holdning, at det er virkelig SUPER for vores datter, at hun tager afsted på en efterskole sjælland. Men samtidig må jeg dog også sige, at det bliver enormt trist, at hun for en del tid skal bo et andet sted… Jeg tænker bestemt, at det er fordi, at hun er den første af vores rollinger, der forlader hjemmet! Til mit held har den bedre halvdel & jeg stadig fire hjemme hos os, som vi ka tage os af… Jeg er slet ik’ usikker på, at vores datter kommer til at være glad for at ku udtrykke sig med både efterskole dans samt efterskole teater!! Så naturligvis ska hun af sted, også til trods for, at hendes mamma har lidt (eller det vil sige meget!!) svært ved at slippe kontrollen… Jeg boede jo faktisk selv på en efterskole sjælland, så jeg ved, hvor formidabelt sådan et efterskoleophold kan være… Jeg havde en skøn tid på min efterskole, & det under jeg hende naturligvis også!! Det er et ekstremt persons-udviklende år, som hun helt bestemt vil elske!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.