Eksporter dine lagervarer i funktionelle plastpaller

Både på plastpaller og træemballage » http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, såsom europaller ses der i indlægget her. Hvilken form for palle, der er mest brugbar, er nemlig afhængig af det transporterede gods ogtransportmetoden. At europallerne er miljøvenlige, er en af de åbenlyse styrker ved træemballage. godsfragt vha. træemballage kan nedbringe kuldioxidmængden i forbindelse med varefragt med helt op til tredive procent, kan det dertil desuden medtages. Europallerne er nemlig yderst dyrebare som returpaller af den årsag, at de kan genbenyttes på mange fragter, uden at kvaliteten daler.

Derimod benyttes plastpaller typisk som engangsvarer, idet de ikke er lige så holdbare som europallerne. De har også den styrke, at plastpaller sidestillet med træemballage ej bliver mærket af vind og vejr, idet dvs., at de altid har den samme vægt og størrelse, uagtet hvorvidt der er hagl eller skyfri himmel. Af sprøjtestøbt plast, som er et hundrede % genbrugbart, laves plastpallerne faktisk. Det er endvidere ikke nødvendigt, at du går på kompromis med naturvenlighed, kun fordi du vælger at benytte plastpaller. På den anden side vejer de betragteligt mindre, og de er derfor det bedste valg til transport med for eksempel luftfartøjer, hvor den tilladte totalvægt er låst.

Er det europaller eller plastpaller, der bedst egner sig til dit konkrete dit fragtbehov? Den afgørelse er helt og holdent styret af, hvad du helst vil købe. Når det kommer til fragtbranchen, drejer det sig først og fremmest om at gøre transporteringsvilkårene så gode, som det kan lade sig gøre, for at arbejdsprocessen foregår så simpelt og på samme tid bliver udført hurtigst muligt. Af netop den årsag er det også utroligt vigtigt at benytte de helt rigtige paller af den årsag, at de forskellige slags paller har hver sine plusser.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.