Er der nogen, der har erfaringer med et kompetent vikarbureau Århus – gerne et tæt på hovedgaden?

Lige før pinse blev jeg konfronteret med præcis den nyhed jeg havde ligget søvnløs over.. Fra udgangen af måneden jobber du ik’ længere i vores konsulentbureau, lød ”nyheden”, dengang jeg bevægede mig ind på bossens fuldt møblerede kontor. Cheferne havde fortalt de ansatte om en fyringsrunde, men jeg må virkelig sige, at det virkelig meget var et ekstremt chok alligevel! Jeg havde jo frygtet det, men jeg håbede jo dybt inde i mig selv på, at det ik’ blev mig. Først nu er jeg igen frisk som en havørn, & ivrig efter at finde mig et andet job. Det er her I skarpe læsere træder ind i billedet…! Jeg vil hjertens gerne blive bekendt med jeres oplevelser med et så kaldt vikarbureau Århus, samt om hvaffor nogen erfaringer i har med rekruttering Århus og outplacement Århus… Jeg er i vildrede ift. hvilket vikarbureau Århus, jeg skal satse på… Min umiddelbare opfattelse er, at der er ekstremt mange forskellige bureauer, & jeg har svært ved at forstå forskellighederne imellem dem. Jeg har ”spildt” talrige dage på at udforske mulighederne for både rekruttering Århus samt outplacement Århus, men det har slet ikke gjort en forskel.

Jeg føler egentlig bar, at jeg er blevet meget mere tvivlende! Jeg tænker helt bestemt, at alle vikarbureauerne hjælper med nøjagtig det samme…? Er det løgn?? Eller har i kære bloggere et bestemt vikarbureau Århus, som I altid ville vælge?? Såfremt det er tilfældet vil jeg som det første gerne høre jeres tanker! Jeg synes at det virker til, at jeg post fyring er blevet en lille smule mere håbsforladt, & jeg synes allerede, at min jobsøgning er svær… Derfor; hvis I kan hjælpe mig med at opspore et klogt vikarbureau Århus, som er eksperter indenfor rekruttering Århus & outplacement Århus, ville jeg blive super taknemlig… Lige nu er min jobsøgning fuldstændig altoverskyggende, & jeg kan absolut ik fokusere på noget andet. Jeg vil rigtig gerne i job igen, & jeg har læst, at det ALTID vil være en super duper idé at tilmelde sig et vikarbureau Århus… Et lokal-forankret bureau – som f.eks. vikarbureau Århus – er nemlig lige præcis gode til at opspore job i dit lokalmiljø!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.