Er det bedst at købe huntonit eller et pergo gulv til vennens soveværelse?

Jeg mindes jævnligt dé usandsynligt mange gange jeg var med min bedstefar i koncept-butikker, hvor de falbød eksempelvis et blåt pergo gulv - http://traekoeb24.dk/catalog/pergo-gulv.php – & et termotag, eller de brugbare plushegn, som mange synes er smarte, eller et specielt slags huntonit - http://traekoeb24.dk/catalog/huntonit.php – gulv, & trapezplader - http://traekoeb24.dk/catalog/trapezplader.php – . Han planlagde evig og altid at bruge adskillige timer i disse butikker. Jeg derimod, kunne komme i tanke om adskillige andre ting, jeg bestemt hellere ville bruge min tid på. Men samtidig nød jeg at befinde mig i hans nærvær. Han og jeg værdsatte at gennembehandle de aller mest forskellige temaer, & dét værdsatte jeg meget. Sådan som jeg kendte ham, var han en ivrig gør-det-selv mand, & han holdte derfor af at udvide sin kundskab, og få fingrene i et nyt slags pergo gulv eller et termotag til familiens stue, eller også var han på udkig efter et plus hegn til gårhaven, eller udforskede markedet for trapezplader, samtidig med han også lige undersøgte holdbarheden på innovative huntonit gulv plader!

Jeg tilbragte en kolossal del af mine første leveår sammen med ham i byggemarkeder. Og af den årsag er det dét, jeg husker absolut klarest fra mine barneår. Jeg har hyppigt reflekteret over, hvorfor han ej arbejdede med sin interesse. Han kunne f.eks. have styret sin egen forretning med videresalg af for eksempel et såkaldt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit trægulve, & trapezplader. Men det skal siges han var opslugt af sit job i den lokale købmand, på en og samme tid med at han elskede alle sine fiks fakserier i hjemmet. Jeg er af den holdning, at han mærkede en herlig lykkesrus, ligeså snart, at han syslede med disse gør det selv projekter. Han var en rar herre, og af den årsag havde vi også ekstremt mange dejlige formiddage. Og det var selvom, at jeg ik fascineredes for eksempelvis en ny type pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit brædder eller trapezplader. Jeg fulgte med ham til alle de der centre, og lyttede til ham berette om sit liv, fordi jeg syntes om ham…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.