Et stort eller mindre forsikringsvirksomhed til køb af en lovpligtig billig mc forsikring?

Den totale opsparingen blev lige brugt til en MC. Æv også. For jeg glemte, at der desforuden ska’ vær’ budget til en billig mc forsikring [http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel]/billig motorcykel forsikring (http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen) og reservedele + udstyr. Det er så typisk mig at svede ud at tage en billig motorcykel forsikring/billig mc forsikring med i min betragtnint, dengang uovervejede jeg reflekterede over, hvor værdifuld et styks kværn jeg kunne tage mig penge til. Gud ske lov jobber undertegnede på et velbetalt job, hvorfor der nok hurtigt ska’ blive pengemidler til et styk billig motorcykel forsikring/billig mc forsikring.

Så er det bar’ lige, hvaffor et motorcykelselskab undertegnede finder et styks billig motorcykel forsikring/billig mc forsikring hos?. Det forsikringsselskab jeg har mine andre forsrikringer hos sælger så ikk’ billig motorcykel forsikring/billig mc forsikring, så jeg ska’ af sted at lede. I første omgang var det storebror som fik undertegnede interesseret i at rulle af sted på MC. Motorcykler er jo ik’ en interesse, tøserne har interesse i, men jeg var vild med at sidde bag på brormands MC, så nu skal jeg min helt egen kværn + en besværlige men dog såvel uomgængelig billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring. Det er vidst lovpligtigt med forsikring, så jeg kan ik’ komme uden om at have en billig motorcykel forsikring/billig mc forsikring, trods det at jeg ikkikik’ er typen, som absolut forsikrer mig. Moi ejer kun forsikring, der er forlangt af loven.

Ej altså, selvfølgelig er det muligt at beslutte mig for et stk billig motorcykel forsikring/billig mc forsikring, som er lovlig, så jeg ka’ køre af sted. Hit med tips om billig motorcykel forsikring/billig mc forsikring, såfremt den slags forsikringer er et område i læsere er vildt kloge i.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.