Et uigennemntrængeligt depotrum kan tyverisikre dine lagervarer effektivt

At jeg flere gange er blevet offer for tyveri samt indbrudsforsøg, skal jeg fortælle, som værende indehaver af en butik. Et tyveri bliver desværre en ret ulykkelig sag, der har mulighed for at være grobund for bekymring plus spilde en del værdier. Med sikkerhed bør varerne have forsikring, men et tyveri bliver med sikkerhed en stor komplikation og kan helst undværes.

Efterfølgende forsøg med utallige tyverisystemer samt kameraer, besluttede jeg mig for at bruge et mekanisk trådnet - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/23-tradnet – . Der bliver alligevel lys til produkterne, således at folk kan lokkes, dog denne type af trådnet dækker glasfacaden. Jeg har rent faktisk ej haft et eneste indbrud, efter jeg anskaffede mig dette trådnet. Det virker da ligemeget, hvis det var fordi indbrudstyvene egentlig ej er i stand til at hakke igennem stålet, eller hvis det bare er for meget besvær, så længe det virker. Som følge af stor tilfredshed besluttede jeg mig for at montere depotrum - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/12-depotrum – i gitter, noget der desforuden har vist sig at beskytte mod tyveri. Pulterrum - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/19-pulterrum – er tit værre forsikret i forhold til selve hovedkontoret, pga., at folk næsten aldrig installerer sikkerhedssystemer samt kameraer i lageret. Da folk bliver garanteret anselig sikkerhed samt stadig hurtigt vil finde ud af, hvilke møbler der befinder sig i deres pulterrum uden faktisk at skulle åbne døren, er pulterrum i gitre faktisk blevet ret almindeligt til lejlighedskomplekser.

Jeg føler mig mere beskyttet i forhold til førhen & alt fungerer perfekt – jeg kan ej finde et enkelt forringende ord at sige om mit trådnet eller mine pulterrum.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.