Fantasifulde forslag til at kreere med eur-paller, andre paller, europaller og pallerammer som materialer

Det er en prisvenlig måde at lave havemøbler i Eur-paller - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=34 – {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33}. Givetvis kan du opdage gamle Eur-paller, paller og pallerammer - www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27 – hos supermarkeder eller også er det til at anskaffe pallerammer og paller som europaller/eur-paller billigt hos flere virksomheder. Du ska’ ikke absolut være særligt handyman, før at du sagtens kan lave robuste og nice have- og stuemøbler i pallerammer og paller såsom Eur-paller.

Paller som fx eur-paller/europaller og pallerammer kan fx benyttes til at danne en briks med cirkulering nedenunder sengemadrassen, et praktisk hovedgærde og ben. I kan ligeledes gøre brug af paller, Eur-paller og europalle til dækket på din terrasse, i mens pallerammer indflydelse er praktiske til køkkenhaven, men dog må de ikk være kemibehandlet. Til køkkenhaven er pallerammer lette at skabe om. Du kan også placere pallerammer sammen og skabe et køkkenbed, som at der får noget højde. Ønsker du ikke at benytte kemisk behandlede paller, så køb eur-paller. De er nemlig ikk tryk imprægnerede.

Du kan male en ny europalle eller sætte en, to eller tre paller ved hinanden som kan sættes på væggen som en rustik hylde til bøger. Eller ved brug af noget der kan trille under eur-paller eller en europalle har du mulighed for at kreere et mobilt sofabord.. På internettet ligger der masser af ideer, hvor indretnings mennesker fortæller, hvordan og hvorledes de synes man bør benytte eur-paller, andre paller, europalle og pallerammer som miljøvenligt og praktisk materiale til indretning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.