Firmagaver som rummer lækkerbidder som chokoladekarameller og fudge med chokolade, vanilie og lakrids

Dette år køber jeg firmagaver - http://karamelleriet.myshopify.com/collections/gaveaesker, til min nye arbejdsplads. Jeg har jo kun været piccoline 4 uger og jeg kender ik medarbejdernes præferencer særligt godt. Men mange af kollegerne virker som nogle lækkermunde, så chokoladekarameller , http://karamelleriet.myshopify.com/products/chokoladekarameller, , lakrids og fudge , https://karamelleriet.myshopify.com/collections/fudge, sætter de pris på. De tager ofte chokoladekarameller og fudge med til særlige lejligheder, og opmærksomme mig lagde mærke til, hvordan karameller og god lakrids endvidere er sådan noget, de donerer i nissegaver til hinanden. Så mon ikk at flertallet sætter pris på firmagaver med chokoladekarameller og fudge.

At kunne sætte tænderne i firmagaver er til evig tid en gave som gør maven glad. Jeg har erfaring med det fra tidligere. Jeg har før været i virksomheder, hvor kollegerne fik foræret Georg Jensen duge eller Bodum kander og krus. Men hvis det sker at der bliver foræret firmagaver med chokoladekarameller, fudge eller pesto, så er medarbejderne mere hujende. Der findes indlysende også folk der er uenige, men voksne mennesker behøver tit ik yderligere kander, duge eller krus, mens det næsten altid falder i god jord med firmagaver spækket med lækkerier.

Firmagaver der kan spises er gennemgående en god ide. Det siger min erfaring. Jeg har for noget tid siden jobbet i firmaer, hvor kollegerne har fået Georg Jensen duge eller kaffekander fra Bodum. Men kollegaerne syner gladere i det tilfælde der arriverer chokoladekarameller, øl eller fudge i firmagaver. Der findes flere særtilfælde, men ofte mangler kollegerne slet ikke flere kander eller duge, imens det generelt mødes positivt med firmagaver fyldt med spiselige ting.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.