For erhvervsdrivende er en god lønservice vigtig

Idet man er indehaver af ens eget forretningsforetagende, er det meget centralt at have god lønservice » http://www.dkls.dk,. Der er betydelige ting at overveje, hvis man lige er sprunget ud som direktør. Men faktisk har jeg forbindelse til en super løn-samarbejdspartner. Det pågældende er et firma med lønservice, og som varetager det administrative af løn, diverse tidsopgaver, planer, produktion plus vores medarbejdere. Det er generelt dygtige & motiverende personer, som passer vores lønservice såvel som de øvrige funktioner.

I tillæg til at tage hånd om min og partnerens lønservice, ordner vores samarbejdspartner også samtligt, der har at gøre med vores registrering af tid. Det vil nærmere bestemt sige, at man anmærker alverdens funktioner ved komme-gå-fravær, flex, overarbejde, lønforhandling og rapportering. Vi har dog stadig først og fremmest behov og brug for bare ordinær lønservice, eftersom jeg kun har 6 ansatte. Dog idet vores virksomhed er endt med at være omfangsrigt, vil det være mega praktisk, at hver eneste ansatte alene kan undersøge oplysninger i databasen og herfra holde øje med fravær samt se sin lønsedler, ferie/fridage og andet. Således føler jeg mig over fornøjet med vores partner når det gælder vores lønservice, p.g.a. at vi kan se store gunstige muligheder både i øjeblikket samt fremadrettet.

Den tid, vi har brugt dem, har jeg i hvert fald været glad for mit valg, og det uanset, at firmaet og jeg blot har kendt dette firma i et kortere tidsinterval. Dog kan jeg udelukkende fornemme, at netop her arbejder jeg med lønservice i super god kvalitet. Jeg eller de ansatte kan undgå at bekymre os om de anstrengende, forvaltningsmæssige ansvarsopgaver bliver udført. Og skulle der være et eller andet, vi ikke er sikre på, da får vi i tillæg til lønservice desuden en super kompetent guidning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.