Gennemskelige principper med stempelur til tidsregistrering er utroligt awesome

Tidsregistrering på arbejdspladserne funkede for årtier siden ved, at de ansatte leverede kort, som ved brug af et stempelur skulle printes. I dag er sådan en gammeldags, manuel arbejdsgang ikke i dag tidssvarende. Så anvendelse af stempelur til effektiv tidsregistrering bliver håndteret online og det forsender data automatisk videre til kollegerne til bogholderi. Jeg tror faktisk at enhver af medarbejdere kan opstøve samtlige indtastninger af tidsregistrering og stempelur og finde forklaringen, såfremt der opstår fejl vedr., hvornår en kollega eller du selv forlod jobbet i går. På den måde er der ingen kolleger som at der er blevet forsømt.

Inden jeg kom hertil dér, hvor jeg arbejder nu kendte jeg ikke til stempelur og var nødsaget til selv at skulle bogføre min personlige tidsregistrering. Det kan måske føles som en frihed, når du på egen hånd håndterer tidsregistrering hvor du ikke bruger stempelur. Men hvordan vi har automatisk digital tidsregistrering er jeg ærligt talt ret godt lykkelig over, så jeg ikk skal til at erindre hen på ugen, hvor vidt jeg er i over- eller underskud. Og i de tider mens jeg svømmer over i ekstratimer, så kan jeg arbejde igennem mens det geniale digitale stempelur styrer min tidsregistrering. Så skal jeg ikk at holde styr på og huske tidsregistreringen når jeg er træt i hovedet og jeg vil hjem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.