Her eksisterer så mange former for pavillon, at det føles ret vanskeligt at beslutte sig

Trædrivhus [http://shpavilloner.dk/traedrivhus] eller pavillon [http://shpavilloner.dk/]?

Jeg har spekuleret over såvel en havepavillon [http://shpavilloner.dk/havepavillon] som et trædrivhus plus jeg samt manden vurderer at det er en anelse problemfyldt at skelne og se forskel på de to. Jo altså, jeg kan absolut se et styks havepavillon trone ude i haven. Undertegnede ser frem til at få en hel del krukker og potter samt starte på at forårsspire dér i varmen, samt den kan stå i hjørnet af blomsterhaven.

De 2 lader begge manden og jeg hygge inde og have en oplevelse af at du er udendøre: Og dét er jo det, jeg ønsker mig, & såvel et trædrivhus som en havepavillon kan vi male, begge giver plads hvor der kan stå et par blomsterpotter og udemøbler. Det kan være, at en pavillon er en smule større i størrelsen end et styk trædrivhus?

Manden mener, en pavillon er for pyssenysset. På den baggrund har jeg udpeget et trædrivhus som alternativ, men han tænker, at det er lige så tøset som den havepavillon. Det alternativ bliver han ikke interesseret i. Jeg evner at læse om fordelene ved at beslutte mig for et drivhus af træ jo dem er jeg da med på.

Det bliver sikkert prisen, det bliver truffet ud fra. Jeg er ”tvungen” til at begrænse min shopping og droppe at anskaffe sjove ting til mine unger. Under alle omstændigheder bli´r det en hård opsparing – det kan jeg allerede mærke. For moi har i laaaang tid gået og ønsket at få mig et styk havepavillon, & her i denne uge sagde min husbond allright – så længe jeg bare betaler selv, skal han nok bistå med at bygge det.

Endvidere kan jeg – og mine veninder – nyde den kop roibosthe og blive inspireret af dameblade, imens jeg kan have baghaven der er lige på den anden side af vinduerne i havens pavillon. Men øh den tydelige kvalitet ved at købe pavillon eller trædrivhus har jeg ikke styr på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.