Hurra for masker, sminke, kostumer og parykker at gå amok i når der er festlige lejligheder

Lad mig gøre det klart straks. Jeg har stor glæde af at more mig med med masker - dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73 – , sminke, parykker , dramashop.dk/parykker/category/parykker-75, og udklædningstøj

Jeg har et par bedsteveninder der har det på helt samme måde & som ofte genererer deres kostumer og skaffer sjove masker for at pynte videre på maskerne. Specielt en ven er ret glad for altnærmest alt når det kommer til kostumer, sminke, masker og parykker & vi har taget til lagersalg af kostumer og parykker, når eventyrteateret sælger ud. Olivias seneste indkøb af masker har hun endvidere scoret på et salg, og de pynter nu hendes badeværelse.

Jeg synes kostumer, masker, parykker og sminke er enormt morsomt. Det giver ligesom et virkelig alternativt snert. For eksempel sidste nytår, hvor Stefan og Ingrid, der næsten altid kommer i chinos og bluse hvis én af vennerne skal holde 25 års fest, helt og aldeles overraskede alle og kom i smoking og gallakjole inkl hjemmepyntede masker og sminke (for begges vedkommende! – uuh han bar de smukkeste makeup-pede øjne). Virkelig gennemført. Jeg og min veninde dressede op i skønne empire kostumer og abnorme og fiffige parykker. Det var et styk munter nytårsaften.

Min husbond virker lidt kritisk ikk helt så ivrig for masker, kostumer, parykker og sminke. Hjalte er så født 5 dage nden fastelavn, så selvfølgelig er jeg nu ved at finde ud af, hvordan jeg skal overtale den gode mand til at ham og jeg skal holde et fastelavnsparty, hvor gæster som har lyst kan dresse up med sminke, masker, parykker og kostumer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.