Hurtigt frem til drømmeuddannelsen, såfremt du starter på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense

Er Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense , www.vucfyn.dk/fynshfkursus, interessant for dig

Uanset hvad for nogle studiedrømme, man tumler med, ved jeg, at Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense giver dig det stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde mine drømme faktisk for mig, og nu skal jeg studere til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er overbevist om at blive optaget.

Måske har du i lang tid haft styr på, hvad du har lyst til at læse til. Det kan være, at du ønsker at blive sygeplejerske, politibetjent eller pædagog, eller det kan være, at du går direkte efter en samfundsvidenskabelig uddannelse på universitetet.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg ville, dengang jeg startede. Er du heller ikk afklaret?. Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense giver en mulighed for 2 år til at vælge. Det giver lige lidt ro på.

Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus – Gå efter fremtidsdrømmen

Går du ud af skolen til juni, og drømmer du om at opnå en skole med overdrevet mange fag at vælge mellem? Hvis du gennemfører din hf midt på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så har du mulighed for at vælge den til præcis det studie, som du drømmer om at blive optaget på! Jeg er glad for den beslutning.

Udover den almindelige HF , hvor der er valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus endvidere linjer så som: Sproglig HF, Pædagoglinjen, politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyede så du kan klæde dig på til drømmeuddannelsen.

Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense adgangskrav

Vil du gerne at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du opfylde en hel række adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så tester dine personlige og faglige kompetencer.

Går du ud af 10. klasse til forår, skal dine undervisere overveje, om du på nuværende tidspunkt er klar til læse en Hf. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan begynde på din HF hos Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus. Det måtte jeg, men det var slet ikke så ubehageligt, som det lyder.

Det er prøverne værd at begynde på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.