Hvad kan rekommanderes: en bekostelig motorcykelforsikring eller tværtimod en billig motorcykel forsikring?

I fredags kom mine kammerater og jeg cyklende og og vores blik ramte et butiksvindue, der gjorde reklame for motorcykel forsikring. Til at starte med kom de fleste til at reflektere over, om ej den almene stavemåde er: motorcykelforsikring… Som det næste spekulerede alle over, hvorfor, at dét er vigtigt at have en motorcykelforsikring. Vi tror, at der er en stor risiko for uheld sammenkoblet med at bevæge sig rundt på en MC, og derfor er dét afgørende at tegne en motorcykel forsikring!

Flere finder forsikringer dyre. & langt de fleste tænker af den grund jævnligt, om dét er den bedste løsning. Men de fleste er af den holdning, at en motorcykelforsikring er afgørende. De beskrevne priser, vi alle sammen så på facaden var udtryk for en overdrevent billig mc forsikring, af den grund er der egentlig ingen syndsforladelse for ik at eje en motorcykel forsikring. Det var en overdrevent billig motorcykel forsikring, hvilket resulterer i, at alle mennesker har råd!

De propaganderede også for en specifik art motorcykelforsikring: forsikring Harley Davidson. Dén art, knap så billig motorcykel forsikring sigter mod, naturligvis, kun til de mænd som har en MC af dét brand. Forsikring Harley Davidson er ret meget mere bekosteligt, men dét er slet ikke en nyhed. Der er adskillige grunde til, at virksomhederne ej kan offerere en billig mc forsikring til HD motorcykler. Dét kræver nemlig en speciel forsikring Harley Davidson, & disse er mere bekostelige, fordi mc’en tillige er dyrere. Ergo hvis man som kunde ik’ ønsker at betale den takst, skal man som forbruger købe en knap så bekostelig MC, hvor man kan bruge penge på en billig mc forsikring. For som fortalt, kan man ikke undgå at tegne en assurance, da forsikringer skam ikke kun tegnes for sig selv, men samtidig for dem du evt. rammer i en ulykke. Ergo: jeg vil mene, at det ér meget barmhjertigt at købe en billig motorcykel forsikring.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.