Hvorhenne finder jeg shops, hvor jeg kan investere i hyldeforkanter og et smart hyldesystem til min tøj butik?

Nu er der virkelig ikke længe til! Jeg skal åbne min allerførste forretning! Jeg er fuldstændig spændt & føler for at knibe mig selv i armen, for at bevise for mig selv, at forretningsåbningen virkelig er ved at ske. Men jeg har brug for hjælp.

Designudvalget og jeg skal snart klargøre min shop og det ville være super godt at blive tilbudt kompetente fifs om butiksinventar. Jeg skal inden så længe til at spendere penge på hyldeforkanter - http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldeforkanter/, , et smart hyldesystem - http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldesystem/, , varesikring samt en brochureholder - http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Brochureholder/, , som skal placeres ved væggen. Jeg synes, at markedet for de ting, som jeg søger, er koloenormt! & jeg er nu helt tøvende, så alle råd er absolut værdifulde! Jeg er klar over, hvor vigtigt det er, at butikken fremtræder tiltalende for mine fremtidige forbrugere. Af den årsag er det samtidig afgørende, at jeg finder frem til det mest eventyrlige butiksinventar.

Jeg tænker, at jeg skal have et butiksinventar, som er ekstremt hipt, da det er den stil, jeg selv bedst holder af.

Lige så længe jeg kan genkalde minder, har jeg leget med tanken om at iværksætte min egen grønthandler. Således er det en enorm stor drøm, der lige for øjeblikket kommer til virkelighed. Men jeg mener absolut også, at der er helt ekstremt meget at skulle ordne lige for øjeblikket. Jeg lægger derfor vågen ekstremt mange nætter & brainstormer over gode ideer til hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, & hvilken brochureholder, jeg skal spendere penge på! Der er usandsynligt mange afgørelser, der jeg er ene om at træffe. Men lykkeligvis har jeg en familie, som står klar til at hjælpe mig, & et vennenetværk, som ik er blege for at give en hånd med. Men de er ikke bevidste om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil kunne fungere som en inspirationsvæg. Af den grund har jeg overdrevent meget behov for jeres hjælp. Har I hørt om et firma, som er fageksperter indenfor butiksinventar, som er i stand til at bistå mig? Jeg kender ulykkeligvis ik selv nogen, & jeg mener, at mine søgninger på www har været tidsspilde!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.