I det tilfælde at du vil flytte gods, bliver det egentlig en fordel at anvende plastpaller

I dette indlæg kigges der på såvel plastpaller {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28} som træemballage {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31} såsom europaller {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25}. Hvilken slags palle, som er bedst, afhænger nemlig af de transporterede varer såvel somtransportmåden selv. At europallerne er naturrigtige, er en af de helt store gode ved træemballage. fragt vha. træemballage reducerer kuldioxidmængden sammenkædet med varetransportering med op til 30 procent, kommer hertil desuden. Af den grund, at de kan benyttes på op til flere fragter og stadig bevare kvaliteten, er nemlig højst kostelige som returpaller.

Plastpaller forhandles derimod typisk som engangsvarer, fordi de ikke er lige så robuste som europaller. De besidder ydermere det fortrin, at plastpaller i modsætning til træemballage ej bliver mærket af vejret, eftersom dvs., at de konstant bevarer den samme vægt og massefylde, lige meget hvad enten der er nedbør eller sol. Af en slags plast, der er et hundrede procent genbrugbart, manifaktureres plastpaller af høj kvalitet faktisk. Det er ydermere ej nødvendigt, at du ignorerer naturvenlighed, kun pga., at du vælger at benytte plastpaller. Dog vejer de meget mindre og egner sig derfor perfekt til flytransport, hvor der er grænser for den tilladte samlede vægt.

Hvorvidt det er plastpaller eller europaller, der egner sig bedst til netop dit fragtbehov, må derfor være 100 procent overladt til, hvad du foretrækker. For de ansatte i godstransportindustrien, går det primært ud på at perfektionere fragtforholdene, så processen på én gang fremskrider så simpelt og går hurtigst muligt. Det er også derfor, at det er ufatteligt afgørende at købe de perfekte paller, idet hver enkelt palletype besidder hver sine fordele.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.