I hvilke firmaer har man brug for at købe en frankeringsmaskine på ens arbejdsplads?

Frankeringsmaskine til al posthåndtering er en fantastisk invention. Den nedsætter brugen af tid, og tid er lig med ressourcer, der er = penge. Min broder er netop sprunget ud som firmaejer & forhandler dimser til dyre musikanlæg & forstærkere. Han har derfor stillet mig spørgsmålet om, hvor lang tid, der skal gå, før det rent økonomisk kan lønne sig at putte penge i en frankeringsmaskine, og hvorhenne det kan lade sig gøre at lokalisere sammenligninger af frankeringsmaskine pris henne. Jeg har da en idé, men vil helst spørge jer derude, idet i måske er mere habile til at svare, end jeg. Jeg har ikke haft brug for at få en frankeringsmaskine – heller ikke da jeg var en ung mand og opstartede et lille 10-personers firma. Firmaet var højst sandsynligt nok en del for lille, og mine ansatte benyttede kun omkring 45 minutter på frankering om ugen.

Fx kan man blot have en 50+ virksomhed, førend det kan vise sig som værende en gevinst at bruge penge på en raffineret frankeringsmaskine til at administrere hele den daglige frankering. Så ja, men hvert fald er jeg meget interesseret – på hans vegne – i at blive informeret yderligere om dette emne. Er det muligt, at en portomaskine – også kaldet frankeringsmaskine – vil kunne sikre hans medarbejdere øget plads til alle de andre cases, hvor det netop ikke kommer til at koste ham en formue, er jeg ret sikker på, at han ender med at gennemføre købet. Alligevel er jeg overbevist om, at det er meget få virksomheder, som indkøber 2 frankeringsmaskiner. Prisen på bare én frankeringsmaskine bliver ofte betegnet som en normal investering og næppe et impulsivt køb, så vidt jeg kan regne mig frem til.

Hvornår har man brug for en frankeringsmaskine?

En frankeringsmaskine er en genial opfindelse. Den sparer tid og tid er lig med ressourcer, som er lig med PENGE! Min nevø er netop blevet selvstændig og har åbnet en virksomhed, der sælger dimser til computere. Han har stillet mig spørgsmålet om, hvornår det kan betale sig at investere i en frankeringsmaskine, og hvor det er muligt at lokalisere sammenligninger af frankeringsmaskine pris henne. Jeg har da en anelse, men vil gerne spørge jer derude, for I er måske mere kompetente til at svare end jeg er. Jeg har aldrig selv haft brug for en frankeringsmaskine – heller ikke da jeg var yngre og havde mit eget lille firma. Det var jo nok lidt for lille, og vi brugte kun en time på frankering om ugen.

Måske skal man bare have en mellemstor virksomhed, før det kan betale sig at købe en frankeringsmaskine til at varetage al sin daglige frankering. Det kan naturligvis også blot være en medarbejdergode, så de kan fokusere på andre ting end at tage sig af de daglige postprocesser. Nogle har en frugtordning og andre får måske en frankeringsmaskine – eller hedder det en portomaskine? Nå, men hvert fald er jeg meget interesseret – på min nevøs vegne – i at finde ud af mere om dette emne. Hvis en portomaskine kan give hans medarbejdere bedre tid til andre opgaver uden at det vil koste ham en formue er jeg sikker på, at han vil foretage en sådan investering. Til gengæld tror jeg, at det er de færreste virksomheder, der investerer i flere frankeringsmaskiner. Prisen kan trods alt betegnes som en investering og ikke et impulskøb, så vidt jeg ved.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.