I tvivl om hvor du vil læse? – Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense gør dig stærkere

Har du overvejet starte på en Hf Odense, Fyns hf-kursus , www.vucfyn.dk/fynshfkursus, eller Hf Fyn?

Ved du allerede, hvad du har lyst til at være. Det kan tænkes, at du går målrettet efter et naturfagligt studie på Odense Universitet eller tænker dig at blive socialpædagog, politibetjent eller sygeplejerske.

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du tumler med, ved jeg, at Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus giver dig det stærkeste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til lærer på seminaret, og jeg er helt sikker på at jeg skal starte på studiet.

Jeg vidste ikke hvad jeg ville, dengang da jeg først startede. Aner du det heller ik?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver en mulighed for mere tid til at finde din vej. Så skal du nok komme det nærmere.

Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn – Opfyld drømmen

Går du ud af folkeskolen til sommerferien, og drømmer du om at opnå en skole med utallige fag at vælge imellem? Når du studerer din Hf i Odense hos Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn, så kan du styre den til præcis det studie, som du vil ind på. Det gjorde jeg.

Som supplement til den almindelige HF , hvor der er valgfag på niveau A-C, tilbyder Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus endvidere liniern: Sproglig hf, pædagoglinjen, Politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyet så de kan berede dig på drømmeuddannelsen.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn

Drømmer du om at tage en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først leve op til en masse adgangskrav. Afslutter du folkeskolen til juni, skal underviserne finde ud af, om du på nuværende tidspunkt er klar til gennemføre en hf eksamen. For nogle er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan begynde på HF-en hos Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus. Det var slet ikke så ubehageligt, som det lyder.

Er du gået ud af 9. klasse for over end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus så vurderer dine faglige og personlige kvalifikationer.

Det er prøverne værd at starte på Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.