Jeg har fået lov til at komme på musikefterskole efter sommerferien og ser vildt frem til efterskole sang + efterskole drama

Undertegnedes kommende skoleår kommer absolut til at bli’e det vildeste ever, for undertegnede opstarter på efterskole. Sang & drama/teater er jeg meget vild med, så jeg søger i øjeblikket efter et styk super musikefterskole i omegnen af Ulfborg eller Sunds. I det område bliver der ikke alt for langt når jeg skal hjem ind imellem.

Skøre jeg så i dag 3 debatindlæg fra smukke piger, som sidste år gik på 1 efterskole. Drama-linjer og teater er der ikke ret overvældende mængder af bloggere, som beretter om, men musikefterskole fandt jeg lidt om. Når smarte jeg leder efter efterskole drama finder jeg desuden flere fucked up tude-af-grin historier om efterskole drama – altså I ved efterskole drama, som I at piger opretter rivaliserende grupperinger hvilket giver konflikter. Men flertallet af pigerne beretter heldigvis omkring at være på musikefterskole eller sådan nogle efterskoler med sammenhold og sjove fag & aktiviteter.

Jeg elsker at danse og optræde, og ganske klar MÅ moi hen på et styks musikefterskole og sætte fokus på teater og efterskole sang. Det er den vej, jeg skal. Nu vel travle her vil se at søge fremadrettet efterskole drama, efterskole sang og musikefterskole og se, hvad søgefeltet foreslår af musikefterskoler. Ønsk mig held og lykke.

Ærgerligt nok er der ik andre af mine tøser, der er med på at tage på musikefterskole med fokus på efterskole drama og efterskole sang. Emma kan ikke fordrage at møde ukendte personer, så derfor vil hun naturligvis ikk afsted på efterskole. Mens Ingrid er lykkelig for sport og heste og hun foretrækker derfor en en efterskole, hvor hun kan have hest over en musikefterskole. Så jeg skal starte på skolen uden et kendt ansigt. Den tanke kilder en smule i min mave.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.