Jeg har i virkelig lang tid jobbet med snerydning København fortrinsvis!

Mit aller højeste ønske er blevet opfyldt. Jeg har opstartet min egen virksomhed. Det er en drøm, som jeg har haft siden jeg var ung. Men jeg tænkte, at nu var et fantastisk tidspunkt. Tiden var inde til, at nu skulle det være. Det passede ekstremt godt med, at vores tre børn er kommet i skolealderen, så de ik’ kræver lige så meget opsyn som tidligere. Min vittige kone havde også den holdning, at hvis jeg ville virkeliggøre min drøm, måtte det ske nu, inden at vi begge blev to alt for gamle mennesker! Min gesjæft tilbyder snerydning København fortrinsvis, samt saltning af veje og en grundig glatførebekæmpelse. Jeg har i fantastisk mange år arbejdet med glatførebekæmpelse, især snerydning København samt saltning af veje. Men jeg manglede nye og ukendte græsgange, og har altid haft en drøm om at blive a business man. Der er et eller andet eventyrligt over dét at være sin egen chef.

Jeg ved desværre ik meget om dét at være virksomhedsejer… & her er det, at I træder ind i billedet! Jeg krydser fingre for, at I ligger inde med nogle fortrinlige råd og ideer omkring dette emnefelt. Jeg har tidligere overvejet at begynde på et aftenskolekursus for at få viden omkring dette emne. Men jeg må ulykkeligvis indrømme, at jeg ik’ synes, at dagene er lange nok til det. Så jeg tænker, at jeg i min frie tid selv kan begribe det mest primære. Jeg har virkelig mange gange set, hvordan siden her er et ovenud formidabelt sted at udveksle erfaringer. Jeg deler glædeligt min erfaring med korrekt glatførebekæmpelse, samt saltning af veje & min erfaring med for det meste snerydning København. Men muligvis er det ik’ sådan en erfaring, der er mest efterspurgt! I mellemtiden håber jeg på, at I har lyst til at gøre mit liv lettere. I forvejen føler jeg, at der er fantastisk mange pligter at se til, i forbindelse med åbningen af min virksomhed. Og dét fordrer, at man ikke kommer uden om at sætte sig ind i fuldstændig nye problematikker konstant…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.