Jeg har ikke den store iver efter at høre mere om min dates job med produktion og salg af ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte og mb teknik

Min date for tiden har job ved et produktionsfirma, som at der laver elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte {http://mt-spray.dk/sproejtedyser}, mb teknik {http://mt-spray.dk/} og ting til beregning af tryk {http://mt-spray.dk/sprayware}. Jeg kan love jer læsere for at det virker svært at ævle ivrigt ind til elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte og mb teknik.

Han har prøvet at forklare, hvad mb teknik, elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk og dyser til sprøjte anvendes til. Men jeg tabte inden længe engagementet må jeg fortælle. Men mit job med bioinformativ virker jo heller ik nemt at forstå som lægmand. Vi kan jo altid finde andre samtaleemner end ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte og mb teknik, til ham & mig skal på date nr. 3 og 4.

Ham Nicklas virker virkelig opmærksom og sød, og jeg kunne godt se ham og jeg holde sammen. Jeg troede vidst, at opstøve en fyr der har nogle arbejdsopgaver, som jeg kunne relate mere til end elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte, mb teknik og ting til beregning af tryk. Om en hverdag som håndværker eller hos en anden producerende virksomhed ville vække min nysgerrighed, den tanke vil jeg tvivle på.

Den sidste kæreste jeg havde pladrede jeg faktisk ikke ret meget arbejde med. Ham og jeg snakkede tvært imod omkring film og mad. Så måske gør det ikk det vilde, at jeg ik forstår en flyvende fis af ting til beregning af tryk, mb teknik, elektrisk sprøjtepistol og dyser til sprøjte og vidst heller ik har lyst til at gøre så meget ved det. Han forstår det sikkert.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.