Juhuu – jeg inviterer til kostume fest

Jeg elsker at klæde mig ud. Jeg har det som om, at jeg har endnu sjovere, når jeg tager et sjovt kostume og bliver zoombie, den gode eller onde fe eller pirat. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min mor er pædagog og har ganske tit et sejere kostume end børnene, når der er fastelavn på hendes arbejde. Og min far fungerer som vores alle sammens julemand med skæg og det hele.

Dengang jeg var lille var jeg klart nok udklædt til fastelavn og dengang jeg var 7 år, gik jeg omkring i bare tæer og min prinsessekjole hele til kjolen gik i stykker. I dag finder jeg hver en mulighed og tager kostumer på til julehygge, tyrolerfest, halloweenfester, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må få mig nogle unger, så jeg har flere lejligheder for at tage til endnu flere klæde-ud-fester.

Skal det være hurtigt og nemt leder vi på internettet og investerer i fulde kostumer, og det kan faktisk koste mindre end at finde tøj i HM. Somme tider bruger jeg kun penge på en paryk eller accessory (argh hvordan staver man til det) og opstøver ellers det øvrige i mit eget klædeskab eller hos genbrug. Jeg var engang udklædt som sørøver med en hvid gammel lidt for stor skjorte fra genbrugsbutikken, mine egne en flaske rom fra barskabet, sorte bukser, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – og så en sørøverpistol fra en online kostume shop.

Næste fest har Mad Men 50ér tema. Jeg mangler kun parykken til at dække over mit ikke særlig 1950’er agtige hår. Kostume? Dét er der skam allerede styr på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.