Kæreste og mig skal til at komme starte op med husprojekt inkl. hulmursisolering, tagmaling og tagrens

Omsider skal mig + min mand komme igang med den store omgang med kig på hulmursisolering, tagmaling og tagrens [http://tagxperten.dk/tagrens-tagmaling/]. I en periode har min kæreste + mig sparet op, og med baggrund i det kan vores lille familie efterhånden finde ressourcer økonomisk og tidsmæssigt så der er mulighed for at give parcelhuset den godgørende hånd, hjemmet fortjener. Vi har med siden været her i årevis sammen vores to drenge. Idag er vores unger blevet mere selvhjulpne, og det åbner op for at komme igang med hulmursisolering, tagrens og tagmaling, for det har vores hus brug for.

Hulmursisolering kunne lyde som en upraktisk ide, hvor du skal starte på at rive ned og bruge tid på en masse håndværkere alt for længe. Men hulmursisolering er gud ske lov ret meget mere enkelt end kæresten og jeg regnede med. Ved hulmursisolering bliver der boret huller i fugerne og blæser materiale til isolering ind den vej.

Vores tag er bare slidt at se på og har en spøjs lysebrun farvetone. At man ku’ udrette mirakler ved hjælp af tagmaling og tagrens, havde sgu ikke drømt om, før en på arbejdet forklarede Alvin om det. Tagmaling kan give det sorte/koksgrå tag, vil pifte villaen ganske meget op. Først tagrens, så står taget smukt som tidligere. Taget fejler nemlig i sig selv ikke det store, så en del tagmaling og tagrens kan rette op på det meste.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.