Kæresten og jeg har siden tidernes morgen drømt om en espressomaskine.

Jeg kan snart celebrere min 23-års fødselsdag, & skal af den årsag om ik længe til at bruge tid på at nedskrive en ønskeseddel! At skrive en ønskeliste synes jeg faktisk nogen gange kan være en lille smule hårdt. Det er ikke altid, at jeg kan finde på ønsker. & dét er jo i grunden spændende, af den grund, at dét må være et billede på, at europæere lever i en overflodsverden. Når vi har brug for noget, køber vi det uden at skænke prisen en tanke, det får den betydning, at der ikke er nogen ønsker tilbage til, når nære venner ønsker at få en ønskeseddel. Men i denne sammenhæng er jeg alligevel kommet på noget; en espressomaskine! Jeg har i længere tid haft et godt øje til espressomaskiner. På en espresso maskine kan man derhjemme lave kaffe, som smager stærkt. Og det er herligt at være i stand til at invitere vennerne på kaffe brygget på en espressomaskine. Således er tiden inde til at jeg tænker at ønske mig en espressomaskine af alle perleveninderne. I lang tid har jeg bidt mærke i, hvor efterspurgte espresso maskiner er blevet. En hel del har nu en espresso maskine. Og dén idé forfølger jeg nu også…

Men det er jo udelukkende den skønneste del, der er forbi mig, jeg er endnu ikke vidende om, hvilken espressomaskine, er er værd at samle på! Jeg krydser fingre for, at I rare følgere vil hjælpe mig med at blive skarpere. Jeg synes at industrien for espressomaskiner er stort. & jeg kan bare ikke finde rundt i junglen af utallige forskellige espressomaskiner. Jeg er af den overbevisning, at espresso maskiner sælges til mange forskellige priser, & jeg er ikke vidende om, samspillet mellem pris og espressomaskinens kvalitet? Så det vil jeg fantastisk gerne modtage hjælp til at få styr på. Den ekstrem store jagt efter den allerbedste espressomaskine er for alvor mit livs omdrejningspunkt! Jeg er blevet helt opslugt af denne jagt, & søger flere gange nettet efter espressomaskiner. Nogen vil evt. kalde mig en anelse skør, men det er alene fordi, at jeg virkelig gerne vil være den lykkelige ejer af en espresso maskine!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.