Karneval i aalborg fyldt med sambadans, undertegnedes valg af karnevalskostume samt hotte, smukke karnevalskostumer på danserne

Moi vil virkelig gerne til karneval i Aalborg inklusive karnevalskostume, glimmer og fjer. Undertegnede holder af karnevalskostumer og fest i gader og stræder. Og undertegnede fik at vide, at karneval i Aalborg er et kæmpe gilde og med mange deltagere. Mon jer læsere har gæstet karneval i Aalborg med karnevalskostumer og det hele? Det håber jeg?

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Pigerne og mig klædt i kønne karnevalskostumer og derefter udelukkende have en god fest og sambadanse ud i natten. Min veninde har mødt én, der vil danse samba batucada og skabe en fest til karneval i Aalborg i sit lækreste karnevalskostume. Det ku’ være lækkert at tage til Aalborg og se hende og se, hvor erfaren kvinden er efter træningen. Det kunne være en oplevelse.

Jeg har selv været til fælledparkens karneval, men hørte, at karneval i Aalborg virker større. Og er par gange har det optrådt ganske dødkedeligt i Kbh, hvor ingen havde karnevalskostume på. Derfor vil jeg afsted til karneval i Aalborg klædt i glimmer/glitter, fjer og karnevalskostume. Jeg glæder mig allerede.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.