Kontrovers i vores domicil – burde vores familie bruge penge på et Skagenshegn eller støjhegn?

Vi skal om kort tid have lille sød labradorhvalp, kæresten og jeg. Derfor tog vi og oppede os til en beslutning, som vi begge alt for længe har forsinket. Ham og jeg skal indkøbe 1 hegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn, omkring grunden. Et hegn virker jo som en større ting og ikk’ et anlægsarbejde, vi lige fik fikset samtidig med at undertegnede er begyndt at gøre brug af haven og slæbe hjem af havemøbler og krukker derud til. Men jeg har besluttet at her i weekenden skal det være.

Manden og jeg får jo lige straks en sød hundehvalp, og på grund af det duer det ikke at kunne have den ude med baghaven uden hegn. Men så dukker spørgsmålet op om hvorvidt manden og jeg foretrækker et styk støjhegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, eller et Skagenshegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn, .

Romantiske jeg kan bedst lide det pæne Skagenshegn. Skagenshegnet er råhvidt og klassisk og jo en kende klassisk. Det virker ik alt for højt, & det matcher virkelig godt med undertegnedes forestillinger vedr. masser af tallerkensmækker og klematis omkring den slags kridhvide indhegning som vi kan få med et Skagenshegn.

Min kæreste Erik argumenterer godt for et støjhegn, som ganske givet er meget fikst og som navnet antyder virker dæmpende mod støjen fra ringvejen, som ligger lige bag vores murermestervilla. Logiske jeg følger godt de reelle meninger om et støjhegn. Undertegnede tænker blot at et hegn som det virker temmelig tæt og højt. Det afkaster selvfølgelig samtidig øget privatliv med et støjhegn. & du kan os godt sætte klatrende planter den slags hegn.

Mon I læsere ville gå efter det lækre Skagenshegn eller i stedet et praktisk støjhegn, hvis I læsere præcis som vi boede op af trafikstøj og sku’ vælge mellem hegn? Inden for få dage ska’ få valgt det skide hegn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.