Kostumer til jeg og min kollega/kammerat

I september skal jeg og min kammerat til firma-kostumefest, og dermed skal jeg skaffe udklædningstøj til os. Jeg har spekuleret over talrige forskellige halloween kostumer. Det er sågar ligeledes til efteråret, at der kommer den såkaldte oktober-fest, der oprindeligt kommer fra Tyskland. Til den fest bærer man tyroler kostumer. Jeg tog af den grund i kostumeforretningen på hovedgaden nyligt. De havde et væld af halloween kostumer samt endog tyroler kostumer, men dertil en stor del lækkert tilbehør – masker, parykker og sminke, med mere. I begyndelsen så jeg på kostumer, så jeg kunne få inspiration. Butikken havde kostumer i store mængder, og der var mange udsøgte at vælge imellem. Derefter ville jeg se på masker, parykker & sminke, og også her var der virkelig mange produkter. Det sluttede med, at jeg købte to virkelig cool dragter. Jeg tog hjem til min ven for at vise ham de halloween kostumer, som jeg havde købt, da jeg havde endt købet af kostumer. Han var ellevild, da han så, at det var vampyrer, som vi skulle klædes ud som. For resten fortalte jeg ham om de der tyroler kostumer, og så talte vi om, om vi skulle tage til oktoberfest. Jeg ser frem til at se mig og min ven i de udklædninger, jeg har købt. Jeg tror, vi kommer til at blive uhyggelige i udklædningerne. Jeg glæder mig yderligere til at se vores medarbejderes kostumer. Jeg tror, det bliver en god halloweenfest. Udklædningsfester er af en eller anden grund for det meste altid lidt bedre end almindelige arrangementer på vores arbejdsplads.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.