Kreativitet og amokshopping angående halloween kostumer, halloween pynt og tyroler kostumer

Vidst er festglade mig tidligt ude, men jeg tilrettelægger for længst min yndlingsfest: Halloween. Forkærligheden er enorm for halloween, halloween pynt , dramashop.dk/halloween/category/dekoration-halloween-5, og halloween kostumer. Uhygge, udklædning, væmmelig mad og chancer for at skræmme vejens unger … whats not to like.

En anden ting jeg overvejer til efteråret er specielle tyroler kostumer. Jeg vil gerne til Oktoberfest, min makker Stefan sagde da jeg nævnte det til en fest, at tyroler kostumer kan tænkes at blive noget vi skal have. Jeg er på. Til efteråret skal jeg derfor ordne både halloween kostumer, halloween pynt og tyroler kostumer. En del vil jeg nok lave egenrådigt, imens andet til kostumerne bliver scoret på nettet eller i butikker med halloween pynt, tyroler kostumer og halloween kostumer.

Heldigvis er halloweenglade mig ikk ene i min venneflok, som gladeligt køber halloween kostumer og halloween pynt. Min husven Mathilde og jeg kan lide at pynte huset med al slags halloween pynt. Vi kan også finde på at strides om at opstøve de mest skræmmende halloween kostumer. Hun er den drager til ølfest i Munchen med, jeg og hende ska’ da naturligvis more os i tyroler kostumer. Det bliver sjovt..!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.