Manden og jeg ønaker at købe en af de der carporte i træ/træcarporte som måske kan stå i kontrast til vores nye parcelhus

Mig og husbonden er som I ved flyttet i murermestervilla, og dermed skønner moi at det ville være en god ting, hvis husbonden og mig giver hinanden en stor carport. Valget bliver en af de talrige mageløst flotte træcarporte [shpavilloner.dk/andet/traecarporte] du kan få. er mig og husbonden heldigvis blevet enige om gudskeltakoglov ligesindede. Langsomme overvejede ret beset garager over længere tid & jeg kunne i starten først finde er par ganske enkelt abnormt hæslige typer, som ik matcher bungalowen. Helsigvis så har jeg bemærket at vi har muligheden for at vælge carporte i træ, og de træcarporte er bare såå fine og naturlige. Jeg synes overvejende at de carporte i træ syner imponerende.

Husbonden og mig vil ud og træffe et valg om træcarporte fordi jeg oplever, det er belastende at mangle et sted, som jeg kan anvende til at placere Kildemosen, hvis det er minusgrader og hvor gearet risikerer at fryse fast. Det falder sammen med at Gustav har snakket om at han vil få sig én af de dér nyttige carporte i træ der sikrer et sted til motorpotten klart nok, men desuden til placering maling, værktøj og tilbehør til bilen og sådan noget.

Snart vil mig og gemalen kun opnå enighed omkring nuancen & størrelsen, da træcarporte er i utallige slags typer. Min husbond vil have noget neutralt, imens undertegnede ønsker sig træcarporte i lyse kulører, der enten optræder eller matcher til vores nye villa.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.