Mange drømmer om at opspore en helt igennem god efterskole 8 klasse!

Vores lille spirrevip har følt sig trist i klassen… Der har været en dårlig social dynamik. & uheldigvis været mobbeoffer. Det har virkelig bare gjort ondt på mig. Jeg har været på grådens rand, & dét har han naturligvis ligeledes været. Vi har nu til formiddags endelig indset løsningen på problemet. Vi har bestemt, at han tager afsted på efterskole i 8 klasse! Det er om mindre end et år, så han ska ik være trist så længe endnu! Vi er alle fantastisk ekstatiske over denne bestemmelse. I grunden var det vores bitte knægt, der fandt på efterskole 8. klasse - www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html, … Og vi støttede fuldt op om hans forslag, dengang da han fortalte os det, for snart seksten måneder siden… Jeg har virkelig kun hørt formidable ting om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke spor nervøs! Jeg er nemlig overbevist om, at det bliver en super duper oplevelse for ham!

Vi har ærligt talt dét dumme luksusproblem, at vi ik beslutte os for, hvilken skole, vi skal sende ham af sted på! Der er virkelig mange forskellige efterskoler, og jeg har ihærdigt prøvet at danne mig det gyldne overblik, men jeg synes, at det er hårdt. Så jeg håber inderligt, at i derude har tid til at bistå mig med at finde frem til en kompetent efterskole 8 klasse! Jeg ved alene, at det ik er alle efterskoler, der er i stand til at tilbyde undervisning til en 8. Klasser, så glem ik, at det jo ska være en efterskole 8 klasse… Grundlæggende beder vi inderligt til at kunne finde en efterskole 8. klasse, der offererer keyboardundervisning. Dét holder han af mere end noget andet, & dét har hjulpet ham rigtig meget, når han har været deprimeret. Så det ville være fortrinligt, såfremt vi kunne opstøve en efterskole 8 klasse, som kan bistå ham med at udvikle sig…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.