Mange pallerammer skal snildt benyttes til bede

Dit bed kan i princippet bygges så højt, du ønsker, som resultat af, at rammerne har mulighed for at stakkes stabilt på hinanden, hvilket anses som en af de største fordele ved at bruge pallerammer til urtehave. Det giver både en god luehøjde, holder blomsterne bort fra forurenet muld, samt forhøjer jordvarmen rundt om planterne. Noget, man plejer at associere med blomster, bliver pallerammer egentlig normalt slet ikke, men pallerammerne forekommer sig rent ud sagt fantastisk praktiske! Rammerne bør ikke røre jorden, for pallerammer bliver normalt fremstillet af ret billigt plus naturligt træ, så det skal man tænke på. Det vil i stedet være en god idé at dække indersiden med plastik.

At rammerne har en ganske fin længde til mellemstore køkkenhaver indeholdende lyng eller urter tænker jeg selv, men størstedelen, tænker evt., at rammerne virker for lille en størrelse. Sker det, at man fortryder, at man har lavet et bed ud af dem, er det heldigvis ej de store lønninger, der blev brugt forgæves, da pallerammer heldigvis er billige. Pallerammer benyttes normalt til lettere at være i stand til at stable sager ovenpå industripaller, samt pallerammerne bliver lette lige at folde sammen, hvis de ikke bruges. En anden fordel ved at have pallerammer som køkkenhave bliver, at de har en god diameter. At man bare skal tage chancen, er nok det bedste tip.

Er du i den situation, at du er ejer af en have samt kunne tænke dig at eje nye urtehaver? Nøjagtigt hvordan, disse grøntsagshaver kan indrettes, er det nok vanskeligt for dig at få at vide i den situation. Pallerammer er et nemt forslag, jeg har.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.