Med barn med brug for at blive holdt ekstra øje med hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – eventuelt gynækolog Niels Lund

Jeg er med rogn i ovnen men processen har været ustabil, og derfor har jeg i sinde at komme hos en gynækolog klinik Fyn og få ekstra scanninger. Efter jeg og manden først stoppede med kondomerne tog det mere end et år hvor vi testede negativ, og lægen var derfor begyndt at foreslå at anbefale os til en speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. Da søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og læste bl. Andet om gynækolog Niels Lund der har gynækologklinik nær ved, hvor vi har hus i Middelfart.

Vi blev gravide og alle uroen om sædkvalitet og ægløsning blev skubbet væk af glæden en spontan abort. Vi forsøgte ikke at lade os slå helt omkuld, men det var en periode, hvor vi begge to var kede af det og i sorg som følge af vores lille barn, som Arne og jeg havde ventet så længe på.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Her et halvt år senere er jeg så med barn igen. Lægen har forklaret, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra øje med mig, så hun henviser os til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også researchet lidt i den gammeldags telefonbog og har igen faldet over blandt andet speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at gå hos en klinik som for eksempel speciallæge Niels Lund og blive fulgt nøje og få tilbudt ekstra scanninger, så jeg kan blive tryg i graviditeten, og specialister kan støtte, skulle der igen sker komplikationer. vi er sikre på at sådan en tilføjet beroligelse bare i sig selv kan være positivt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.