Med el-gulvvarme plus den rette isolering er du sikret en bekvem indendørs temperatur

Korrekt installeret el-gulvvarme opfattes som en ideel investering, som ej alene giver garanti for at dine tæer er varme. Din familie & dig får desuden en bæredygtig opvarmning. Anvendende el-gulvvarme bliver det netop muligt for dig at opvarme gulvet & resten af alle værelserne i jeres hus til en favorabel pris sammenlignet med fx vandbåren gulvvarme, fordi at du som husejer kan undgå at smide penge ud af vinduet at varme et tykt betonlag op. Det bevirker, at du har mulighed for at varme en ordentligt isoleret bolig på ca. 115 kvm op for blot 11 – 12.000 DKK for et helt år uden at det bliver påkrævet at benytte øvrige opvarmning end el-gulvvarme.

Fungerer el-gulvvarmen ikke, eller har dig og din familie oplevet at relæet i boligen lukker ned som et resultat af at en eller flere sikringer ikke kan mere? Ved at tage termografisk grej i brug er det muligt at spore fejlkilden rimeligt nemt, såfremt I er i netop den uheldige situation. Derefter er det bare nødvendigt at lave hul i selve gulvet såvel som betonen nedenunder på et lille stykke af jeres gulv med henblik på at fikse jeres el-gulvvarme. Samtidig er der desuden mulighed for at udføre en meget mere tilbundsgående fejlsøgning på resten af systemet. Både fejlsøgningen og udbedringen kan føres ud i livet forholdsvis problemfrit og uden svimlende omkostninger. I skal bare finde frem til den mest hensigtsmæssige reparatør med ekspertise i el-gulvvarme. Ønsker du at nyde godt af af udgifterne til el-gulvvarme, er det ikke desto mindre væsentligt, at din ægtefælle og dig ikke blot sikrer, at jeres villa er ordentligt isoleret.

Ydermere bør din ægtefælle og dig tage notits af det uden tøven, når I oplever fejl i el-gulvvarme anlægget ved at hyre en uddannet reparatør, som har den påkrævede ekspertise til at reparere din el-gulvvarme. Den rigtige reparatør med erfaring inden for el-gulvvarme vil nemlig kunne udpege fejlkilden på ret kort tid og naturligvis også fikse den ligegyldigt hvilket mærke det er.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.