Mellemstore grønne områder er optimale til at nedgrave herregårdssten eller havefliser

For nyligt blevet der slået skår i min lille families ellers så fredelige tilværelse. I nogen tid har jeg haft en besyndeligt summende følelse i hænderne og fødderne såvel som lidt under at være virkelig træt. Ikke desto mindre var både min kæreste og jeg på ingen måde forberedt på det kæmpemæssige chok som vi blev mødt af, da vores praktiserende læge fortalte mig om diagnosen. I kølvandet på at jeg havde fået lavet flere neurologiske undersøgelser på hospitalet stod det nemlig klart; jeg har sklerose {www.sclerosebehandling.nu/information/sclerose.php}, som er en af de mest frygtede autoimmune sygdomme {www.sclerosebehandling.nu/information/autoimmun-sygdomme.php}.

Efter at diagnosen blev stillet, har jeg forsøgt at skabe mig et overblik over, hvorledes det vil influere på min fremtid samt for min mand og vores vidunderlige unger, at jeg nu er ramt af en autoimmun sygdom som multipel sklerose. Kan vi fx stadig tage sammen på rejser, og hvor lang tid vil jeg kunne drøne rundt hele dagen med ungerne? Jeg er på ingen måde klar til at tage afsked med de ting. Mig og min kæreste er af den årsag gået i gang med at undersøge muligheden for behandling.

Det, som mig og min mand har fundet frem til, er at Interferon Beta fra Merck Serono med garanti er en af de suverænt mest anvendte behandlingsmuligheder i verden til at bekæmpe autoimmune sygdomme som for eksempel dissemineret sklerose {www.sclerosebehandling.nu/information/dissemineret-sclerose.php}. Det er den pga., at behandlingen med Interferon Beta nedsætter hastigheden på den demyelinisering, som sklerose og øvrige autoimmune sygdomme fører til. Lægemidlet fra Merck Serono gør det nemlig for det meste muligt at øge den tid, der går mellem attaks og reducere deres skadelige virkning.

Jeg vil imidlertid gerne vide, om der er en eller anden her på bloggen, som vil dele nogle erfaringer om virkningen af behandling med Interferin Beta mod sklerose, før jeg accepterer sklerose behandlingen fra Merck Serono?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.